La nostra història

Situada en la petita població de Valldoreix, la perruqueria Victòria va iniciar el seu recorregut ara fa gairebé 40 anys. Una petita però entranyable estança amb un rentacaps i poca cosa més, va anar creixent a poc a poc gràcies a la confiança i fidelitat dels nostres clients.

Amb el temps, aquella petita estança va fer-se gran i per tal de satisfer les necessitats de tots vosaltres es van començar a introduir nous serveis. D’aquesta manera, l’any 2003 es va inaugurar l’Spa Victòria amb una marcada filosofia pels productes naturals i tradicionals. Actualment, el Centre de Salut i Bellesa Victòria segueix creixent i mirant endavant per donar el millor que tenim a tots vosaltres. Això si, sense oblidar-nos d’aquella petita estança on tot va començar.

La nostra filosofia

Al Centre de Salut i Bellesa Victoria sentim que el més important és la vostra confiança i satisfacció. Per això fem una clara aposta per oferir-vos la millor qualitat tant en el servei especialitzat com en els productes.

Per fer-ho possible, creiem en una atenció individualitzada, en la qual puguem atendre cada client tenint presents les seves característiques particulars, i en la col·laboració de les millors marques de mercat, que garanteixen els millors resultats.

Tenim molt per a oferir-te, per això et convidem al nostre centre, per assessorar-te i donar-te tota aquella informació que necessitis sense cap compromís.