Circuit benestar
Regala al teu cos un espai d’autèntic benestar. La combinació de l’aigua tèbia-calenta, amb el massatge relaxant, converteix el nostre ritual benestar en un dels tractaments més efectius per a la cura del nostre cos.
Circuit-benestar

Circuit antiestrès
Recupera la vitalitat amb el nostre ritual antiestrès. Et proposem un tractament per tonificar i desbloquejar el cos de les tensions diàries. Ideal per recuperar l’energia i millorar el teu estat d’ànim.
Circuit-antiestres

Circuit aigües sublims
Submergeix el teu cos a les nostres aigües sublims. Et proposem un viatge sensorial a un dels rituals de relaxació més complets de la nostra zona d’aigües. Ideal per alleujar l’estrès acumulat i deixar anar totes les tensions de la vida diària.
Circuit-sublim

Circuit rehabilitador
Proporciona un complet bany d’hidratació i oxigenació al teu cos amb el nostre circuit rehabilitador. Ideal per alleujar el dolor a la zona lesionada i millorar la flexibilitat articular.
Circuit-rehabilitador

Circuit revitalitzant
L’acció del bany turc junt amb la fangoteràpia aporta uns beneficis remineralitzants i depuratius units a una gran sensació de pau i tranquil·litat. Ideal per drenar, eliminar toxines, tonificar el cos i calmar l’estrès.
Circuit-revitalitzant

Circuit talassoteràpia
Gaudeix dels beneficis marins amb el nostre circuit talassoteràpia. Un mètode terapèutic que es basa en la utilització del medi marí i l’aigua del mar per al bon funcionament de l’organisme humà.
Circuit-antiestres