Ritual Alegria
Submergeix cos i ment en un regne d’aromes estimulants, sensacions pures i textures exclusives per trobar una serenitat i un benestar total.

Ritual Bereber
Viatge del cos i de l’ànima a través d’un ritual mil·lenari per obtenir una pell lluminosa, reafirmada i suau. Com la d’una princesa oriental.

Ritual Hammam
Envoltat de l’aroma càlid i exòtic d’Orient en un ritual de purificació on l’exfoliació amb sabó negre t’aportarà una indescriptible sensació de lleugeresa i un profund sentiment de benestar.

Ritual Ethernal Youth
Exclusiu i luxós tractament que t’ajudarà a restablir l’harmonia i recuperar la nostra joventut. Un autèntic tractament holístic per rejovenir rostre, cos i ment.

Ritual Xocolata
Descobreix les excel·lents propietats de la xocolata aplicades a la teva pell. Relaxació, benestar i una pell com nova. Un veritable encanteri per als sentits.

Ritual del déu Ra
El Ritual del Déu Ra, inspirat en antics rituals de bellesa egipcis, ens permet obtenir una pell més llisa i vellutada, reparada i regenerada.

Ritual de la Rosa
Per a dones que volen redescobrir la seva feminitat, el seu encant, la seva capacitat de fascinació i seducció. Una exaltació de la feminitat i la bellesa.