Massatge Facial o Cranial
Massatge deliciós que empra cremes amb propietats hidratants, i que facilita una gran sensació de benestar a través del relaxament de tots els músculs facials.

Massatge Terapèutic
Calmar els problemes d’ordre físic o psicològic com malalties i lesions, alleujar les tensions o activar la circulació són només alguns dels beneficis que es poden obtenir amb aquest tractament.

Massatge Relaxant
Aquesta experiència agradable per sentits tendeix a harmonitzar el sistema nerviós induint, tal com el seu nom indica, a un determinat grau de relaxació muscular i ajudant l’individu a recuperar o mantenir l’equilibri psicofísic.

Massatge Actiu
El massatge actiu s’especialitza a tractar problemes dels teixits tous, els quals provoquen diferents dolors musculars al llarg del cos del pacient. Aquest tipus de massatge és comunament usat en atletes i persones de gran dinamisme, ja que són més propensos a problemes en els teixits tous que els individus menys actius.

Reflexoteràpia
Alleujar un dolor, regular la funció d’un òrgan malalt, afavorir l’eliminació de toxines i estimular l’energia de l’organisme per evitar nous desequilibris són algunes de les propietats d’aquesta tècnica mil·lenària.

Massatge Sensorial
Alliberar l’estrès i augmentar la nostra consciència corporal i de totalitat. Ens torna la integritat perduda i ens prepara per acceptar la gran reserva de força a la qual podem accedir mitjançant la relaxació.

Drenatge Limfàtic Manual
Elimina les toxines i líquids nocius del teu cos producte no només de l’estrès, sinó també de la sobrecàrrega i la falta d’activitat física, que té com conseqüències immediates un profund cansament, inflor, cel·lulitis i estries sense comptar els estats depressius (tristesa i irritació).

Massatge Bioenergètic
Curar no només la simptomatologia del cos sinó l’arrel que provoca tota malaltia, dolor i afecció, mitjançant el treball corporal són la base d’aquesta tècnica basada en la filosofia mèdica Ayurveda.

Massatge Pre/Post Part
Calmar els dolors d’esquena, disminuir la retenció de líquids i recuperar la figura després del part, són només alguns dels beneficis que es poden obtenir amb aquests tractaments.

Massatge Nadons/Nens
Relaxa el teu nadó amb un massatge corporal fet a mida, amb un oli de nadons específic i segur per a la seva tendra pell, amb olis de lavanda, taronja i llimona, que el deixaran encara més tendre i tranquil.