Tractaments Reductors
Els tractaments reductors s’utilitzen per disminuir el volum a diferents zones del cos, com poden ser abdomen, cames o malucs, aconseguint en poc temps millores significatives, sobretot si es combina amb exercicis per tonificar els músculs o bé amb dietes per aprimar en cas de necessitar-ho.

Tractaments Reafirmants
La flaccidesa, és un «problema» propi de l’edat, i a mesura que passen els anys, tant la cara com el cos van perdent tonalitat i fermesa. Una de les millors solucions per mitigar aquest desagradable problema és el massatge reafirmant que ajuda a tornar a la pell un aspecte ferm i llis.

Tractaments Purificadors
Amb els nostres tractaments purificadors aconseguiràs una pell extremadament suau i sedosa. A través de diferents tècniques exfoliants t’assegurem una regeneració cel·lular totalment natural. Una cura imprescindible que resulta perfecte per a eliminar les cèl·lules mortes i les impureses de la pell, alhora que aconseguim aportar gran lluminositat i conferir a la pell un aspecte molt més saludable.

Tractaments Terapèutics
L’enrenou diari, les presses i l’estrès són factors que deriven en molestos problemes musculars, d’ossos o articulacions, que poden provocar un empitjorament de la nostra qualitat de vida.
En Victòria Spa realitzem tractaments combinats i personalitzats perquè superis definitivament tots aquests malestars que afectin el teu cos.

Tractaments Circulatoris
Amb l’edat, les malalties o els trastorns de la salut, sol ser molt habitual que apareguin molts problemes circulatoris. Des de cardenals i hematomes, fins a la persistent cel·lulitis.
Al nostre centre realitzem tractaments combinats i personalitzats per millorar el sistema circulatori i les seves principals malalties.