Tractament de Neteja
La Higiene Facial és un bàsic de l’estètica per si mateixa, ja que una pell bonica ha d’estar neta i més perquè és el pas previ imprescindible abans de qualsevol tractament facial.
Amb la Neteja Facial aconseguiràs una pell increïblement neta, un cutis resplendent i una deliciosa sensació de confort.

Peeling amb Àcids
El peeling amb àcids és un tractament indicat per millorar l’aparença de la pell; consisteix en l’aplicació de productes químics per exfoliar i desprendre les cèl·lules velles i danyades, les quals són reemplaçades per nova pell regenerada, llisa i suau, amb menys taques i arrugues.

Tractament per a Pells Grasses
La pell grassa es caracteritza per posseir una emulsió epicutània on les glàndules sebàcies mostren una exagerada activitat, provocant la coneguda afecció de l’acne.
Amb el tractament per a pells grasses, regularem aquesta a secreció donant a la pell un aspecte natural i sense imperfeccions.

Tractament Calmant
El facial calmant és un tractament essencial per a pells sensibles i és finalment la solució per la hipersensibilitat de la teva pell. Aquest tractament calmant proveeix un alleugeriment instantani per a pells irritades, que presenten símptomes de congestió i vermellors que solen anar acompanyades d’una sensació de calor.

Tractament Hidratant
La pèrdua d’aigua i l’estrès provoca a la pell una alteració de les propietats bioquímiques i biomecàniques en l’epidermis i dermis, accelerant el procés d’envelliment cutani, perdent flexibilitat, tornant-se més fràgil i flàccida, projectant un aspecte opac, encartonat, amb sensació de tibantor, rugosa i aspra al tacte.

Tractament Oxigenant
La capacitat d’absorció d’oxigen per part de l’epidermis disminueix amb el pas dels anys. Aquesta disminució de l’oxigenació frena la funció metabòlica de les cèl·lules, reduint la renovació cel·lular i degradant els teixits.
Amb el Tractament Oxigenant, indicat per a tot tipus de pells, aconseguiràs un rostre jove i radiant.

Tractament Anti-Edat
La pell jove es caracteritza per la seva fermesa, textura i humitat natural. Però la pell es degrada i van apareixent els primers signes d’envelliment com a conseqüència natural del pas dels anys. A més, influeixen altres factors: els gestos massa expressius, aprimaments bruscos, l’estrès i el nerviosisme, així com l’abús dels banys de sol.

Tractament Nutritiu
Una pell seca, primer comença sent atípica per la falta de lípids i aquesta manca de lípids genera una falta d’hidratació. Com a conseqüència de tot això, i si no tractem aquest problema, poden aparèixer irritacions, sequedat, descamacions i els primers signes d’envelliment cutani com arruguetes.

Tractament Doble-Mento (Papada)
Amb el tractament doble mentó reafirmarem la musculatura facial mitjançant un efecte tensor sobre els músculs del coll i eliminarem la retenció i el greix innecessari que hagi pogut acumular en aquesta zona. Recuperat el despenjament de la papada el pacient aconsegueix un coll més estilitzat i definit que ens dóna un aspecte més jove i fresc.

Tractament Contorn d’Ulls
La pell del contorn d’ulls és la més fina del nostre cos de manera que és una zona molt desprotegida. Ulleres, bosses o arrugues (potes de gall) són algunes de patologies associades a aquesta regió cutània.