Depilació Elèctrica
Quan ni la depilació làser ni cap altre mètode de depilació són eficaços, la depilació elèctrica és una alternativa que pot ser-nos de gran utilitat per aconseguir la depilació definitiva. Això passa especialment en els casos de persones que posseeixen un pèl ros, pèl-roig o blanc.

Fotodepilació IPL
Oblida’t de la dolorosa cera o les incòmodes fulles i digues adéu al pèl per sempre sense dolor i de la forma més ràpida i segura per a la pell. La Fotodepilació per llum polsada Intensa d’Última Generació (IPL), és el mètode més eficaç, durador i ràpid per eliminar el borrissol.

Cera Tèbia
Depilación-tibia
Desfes-te de tot aquest borrissol d’una manera ràpida i fàcil sense recórrer a fulles ni maquinetes elèctriques.
La cera tèbia s’obté barrejant diferents tipus de resina i es pot aplicar amb sistema roll-on o amb espàtula, no irrita la pell i la poden usar persones amb problemes circulatoris.

Cera Calent
Oblida’t del ritual de la depilació a casa i posa’t a les mans dels nostres professionals. La cera calenta és considerada com la més efectiva i s’aplica sobre la pell del client amb una espàtula seguint la direcció del pèl. No ha de ser utilitzada en persones que tenen problemes de circulació o varius. S’elabora amb resines, amb cera d’abella o amb ceres sintètiques.