Ritual Eternal Youth

El tractament holístic per rejovenir rostre, cos i ment.

El cos humà en essència tendeix a l’harmonia, a la salut, a la perfecció. És la seva naturalesa intrínseca. Les persones envellim no només pel pas del temps sinó per totes les agressions internes o externes, físiques o emocionals que rebem durant la vida.
Aquest ritual ajudarà a restablir l’harmonia i aconseguir d’aquesta manera recuperar i allargar la nostra joventut, millorant la nostra salut i aconseguint una sensació de plenitud i felicitat.
Sabrem quina és l’edat biològica a l’inici del tractament de rejoveniment i podrem comprovar com va disminuint gràcies a la utilització del Test del Rombe de la Salut preventiva d’Alqvimia.
Un autèntic tractament holístic per rejovenir la pell de la cara i del cos i aconseguir una harmonia en l’àmbit mental a través dels olis essencials, la relaxació i el mantra del Buda Amitayus.
La vida és la nostra possessió més valuosa, Amitayus és el Buda de la llarga vida. El poder benèfic del mantra és tal, que amb només escoltar s’obtenen grans efectes saludables.

Objectius:

És un tractament eficaç contra l’envelliment cutani. Hidrata i nodreix en profunditat, reafirma, afavoreix la capacitat tensora de la pell i ajuda a relaxar i a recuperar el benestar interior.


tornar